Bij KDV ut Jubelke bieden we kinderen een liefdevol, vertrouwd, gezellig en veilig tweede thuis. Voor kinderen maar ook voor onze medewerkers. Wij nemen kinderen bij de hand en laten ze groeien. Op ons kleinschalig kinderdagverblijf werken collega's met hart en ziel. Plezier met je collega's, maar bovendien trots zijn op je organisatie? Daar gaan we voor bij KDV ut Jubelke. 

Kom jij jouw talent op ons mooi kinderdagverblijf inzetten en verder ontwikkelen? We kijken naar je uit!

 

Momenteel hebben we 1 openstaande vacature:

oproepkracht 

 

Staat je perfecte vacature er niet bij, maar zou je graag je interesse kenbaar willen maken? Stuur dan een open sollicitatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dan houden we je op de hoogte over toekomstige vacatures. 

 


SBB

KDV ut Jubelke is daarnaast een erkend leerbedrijf. Het werken met studenten binnen kinderdagverblijf ut Jubelke is een bewuste keuze. Een keuze om te investeren in het opleiden van de medewerkers van de toekomst. Het is tevens een manier om in contact te blijven met het onderwijs. Daarnaast brengen studenten ook een frisse wind en nieuwe ideeën met zich mee.

Door met studenten te werken zullen de medewerkers van kinderdagverblijf ut Jubelke bewuster met hun werk omgaan; ze zullen meer stilstaan bij de dagelijkse werkzaamheden en de uitvoering hiervan. Een succesvolle stage vraagt inspanning. Kinderdagverblijf ut Jubelke zal dan ook investeren in begeleiding van stages. Dit doet zij door actief beleid te voeren op het gebied van plaatsing van studenten. Dit betekent een belangrijke investering in het begeleiden van studenten, met daaraan gekoppeld het goed opleiden en begeleiden van werkbegeleiders. We streven ernaar om per stageperiode 2 studenten binnen de kinderopvang te plaatsen, bij voorkeur een student van de opleiding (gespecialiseerd) pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 3 of 4 (zowel BOL als BBL).

heb je interesse in een stageplek bij KDV ut Jubelke? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan bekijken we samen de mogelijkheden. 

 

 

Zien we je binnenkort bij ut Jubelke?