Pakketten

Kinderdagverblijf ut Jubelke biedt dagopvang aan op basis van een 52-weken arrangement of een 49-weken arrangement. Binnen het 49-weken arrangement zullen ofwel de eerste drie weken van zomervakantie regio zuid (pakket A) ofwel de laatste drie weken van zomervakantie regio zuid (pakket B) niet in rekening worden gebracht. Binnen onze arrangementen zijn verschillende starttijden mogelijk:

Tarieven 2024

Ut Jubelke heeft een aantal sluitingsdagen voor 2024. Op basis van deze sluitingsdagen is het uurtarief berekend. U betaalt maandelijks een gelijkblijvend bedrag, uiteraard met uitzondering van tussentijdse contractwijzigingen. Het maandbedrag is gebaseerd op de opvanguren per week x het aantal weken opvang (ofwel 52 ofwel 49). De uitkomst hiervan deelt u door 12 maanden.

Onze tarieven van 2024 kunt u terugvinden in het volgende document: Tarieven 2024

U ontvangt maandelijks een factuur voor de opvang die u afneemt. KDV ut Jubelke incasseert deze factuur vooraf, dus voorafgaand aan de maand waarin de opvang van uw kind plaatsvindt. Hiermee sluiten we aan bij de Belastingdienst Toeslagen, die immers ook vooraf de kinderopvangtoeslag bij u stort. Wij schrijven het verschuldigde bedrag rond de 24ste in de voorafgaande maand van uw rekening af. Mogelijk komt u zelf ook in aanmerking voor KinderOpvangToeslag (KOT). Dit kunt u hier eenvoudig zelf berekenen.

 

Sluitingsdagen 2024