Rondleiding/kennismaking

 

Onze rondleidingen vinden doorgaans plaats op maandag en dinsdag om 16.30u en op woensdag en vrijdag om 11.30u. Voor het inplannen van een rondleiding kunt u contact opnemen met onze locatiecoördinator. Zij is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Aanmeldingen / plaatsingen / wachtlijsten

Bent u geïnteresseerd in een plekje op ons kinderdagverblijf en wilt u weten of er nog plekjes beschikbaar zijn? Meldt u dan aan via ons digitaal registratieformulier. Aan de hand van de verstrekte informatie kunnen wij u vervolgens een passend aanbod doen of meer informatie geven over plaatsing op eventuele wachtlijsten. 

 

 Registratieformulier 

 

Na Registratie ontvangt u automatisch een inlog voor ons ouderportaal. Hier zijn onder andere ons huiselijk reglement, algemene voorwaarden en plaatsingsvoorwaarden terug te vinden onder het kopje 'algemene documenten'.  

 

Algemene vragen

voor algemene vragen of specifieke vragen omtrent uw gezinsinformatie, kunt u contact opnemen met Nicole van Mulekom, Manager Kinderdagopvang. Zij is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.